Draag bij aan ons werk in Zuid-Soedan en reis mee!

Draag bij aan ons werk in Zuid-Soedan en reis mee!

Ruim twee miljoen mensen hebben Zuid-Soedan moeten ontvluchten sinds het begin van de burgeroorlog in 2013. Onlangs maakte Zuid-Soedan bekend het parlement te ontbinden en een nieuw parlement te vormen. Dat is goed nieuws, want een nieuw parlement kan de stabiliteit in het land vergroten. Voor PAX hét moment om een krachtig geluid te laten horen en in gesprek te gaan met de overheid voor een veilig en vreedzaam Zuid-Soedan. PAX werkt samen met de nationale Raad van Kerken en lokale kerkleiders die grote invloed hebben op het dagelijkse leven van Zuid-Soedanezen én op de politiek.  

Bij een gift van 2500 euro: 

  • Draagt u direct bij aan vredeswerk in Zuid-Soedan 
  • Reist u 3 keer per jaar (naar keuze online of live bij PAX in Utrecht) langs diverse PAX-projecten. U hoort verhalen van inspirerende veldwerkers en leiders van verschillende religieuze organisaties o.a. Mpho Tutu (spreker, publicist, voorganger en dochter van bisschop Desmond Tutu) en Bisschop Paride Taban (Kuron Peace Village).  
  • Ontvangt u een uitnodiging voor een verbindend diner op 4 feb 2022, de VN-dag van menselijke broeder- en zusterschap. Spiritueel soulfood gegarandeerd. 
  • Belastingvoordeel als u bijdraagt via een periodieke schenking. 

“Het leven is kort, en we hebben niet veel tijd om de harten te verblijden van degenen die met ons meereizen, dus haast je lief te hebben, en spoed je vriendelijk te zijn.” Mpho Tutu, spreker, publicist, voorganger en dochter van bisschop Desmond Tutu. 

Note: The chosen amount is automatically debited from your account every year. Note: The chosen amount is automatically debited from your account every month.


Our Terms and Conditions & Privacy Statement apply to our services.

You will pay €0 in total.

Your privacy is guaranteed. Read more